Izvēlne
Pirkumu grozs

Biešu pulveris

Biešu pulveris
Biešu pulveris
Biešu pulveris
Biešu pulveris
Biešu pulveris
Biešu pulveris
Biešu pulveris
Biešu pulveris

Apraksts

Sastāvs: 100% bietes, izkaltētas un samaltas ērtākai lietošanai.

Biešu pulveris ar savu izteiksmīgo sārtas krāsas toni piešķir ēdienam ne vien skaistu nokrāsu, bet arī piešķir tam

bagātīgu, piesātinātu biešu garšu. Biešu pulveris noteikti ir viens no dārzeņu pulveriem ar visplašāko

pielietojumu. Biešu zupa vai biešu salāti, papildināti ar biešu pulveri, iegūst vēl niansētākas garšas notis,

vienlaikus piešķirot zupai vai salātiem košākas krāsas akcentu.

Gardu, skaisti rozā krāsas mērcīti vari pagatavot, krējumam vai jogurtam pievienojot biešu pulveri un gabaliņu

rīvēta mārrutka saknītes vai ķiploka daiviņu un, ja nepieciešams, šķipsniņu sāls. Pulveri rehidrējot (pievienojot

tam šķidrumu), lieliski varam izmantot to mērču iebiezināšanai. Droši pievieno biešu pulveri arī mājās gatavotai

majonēzei pie dažādām interesantām uzkodām.

Biešu pulveri vari pievienot krāsainam kartupeļu biezenim, piemēram, bērnu pusdienām. Taču tikpat lieliski

pulveris iederas arī dārzeņu smūtijos košas krāsas un saldas garšas akcentam, pie brokastu biezpiena, ar

svaigo sieru, krējumu, sāļās uzkodās pie krēmsiera vai pie kefīra.

Arī biskvīti (piemēram, red velvet kūkai), kūku krēmi, cepumi, pankūkas, piparkūku glazūras, pat saldējums

iegūst skaisti sārtu krāsas toni, pievienojot vien šķipsniņu biešu pulvera, taču nemainot ēdiena garšu. Noteikti

izmēģini biešu pulveri rozā drumstalu iekrāsošanai augļu drumstalu kūkām. Biešu pulveris tev lieliski noderēs arī

dažādiem mājās gatavotiem saldumiem, piemēram, trifelītēm.

3,00€
Bez nodokļa: 2,48€
  • Pieejamība: Pieejams
  • Kods: Biešu pulveris
  • Svars: 60.00g
  • SKU: 10

Šis produkts izmantots receptē(s).

15 Sep Kabaču nūdeles
Ilze Lipska 0 48
Kabaču nūdeles ir gardas gan svaigā veidā, gan ceptā. Un ļoti ātri pagatavojamas. ..
15 Sep Lapu kāposts ar avokado
Ilze Lipska 0 122
Vasara tik sāk uzņemt apgriezienus, lai arī šogad jūlijs rādās tāds vēsāks par normu, tomēr sezona ir garda, ar visiem vietējiem labumiem. Viens no biežākājiem dārzeņiem, par ko saņemu jautājumus, kā tad to apēst - lapu kāposts. Cik tad tos čipsus va..
Mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu mājaslapas darbību, personalizētu saturu un analizētu datu plūsmu. Noklikšķiniet zemāk, lai piekristu sīkdatņu izmantošanai tīmeklī. Ja vēlaties iepazīties ar sīkdatņu politiku vai atsaukt savu piekrišanu visām vai dažām no sīkdatnēm, lūdzu, skatiet sīkdatņu politiku.