Izvēlne
Pirkumu grozs

Kabaču pulveris

Kabaču pulveris
Kabaču pulveris
Kabaču pulveris
Kabaču pulveris
Kabaču pulveris
Kabaču pulveris
Kabaču pulveris
Kabaču pulveris

Apraksts

Sastāvs: 100%kabači, izkaltēti un samalti ērtai lietošanai.

Kabaču pulverim piemīt ļoti neitrāla garša, kas to padara īpaši piemērotu dažādu ēdienu pagatavošanai. Pulveris

ir lielisks mērču iebiezinātājs. Pagatavo biezu un krēmīgu silto siera mērci pilnīgi bez miltiem, turku jogurtam

pievienojot kabaču pulveri un sarīvētu sieru (vienīgi jāatceras, ka mērci nevajag pārāk ilgi karsēt). Siera mērce

burvīgi garšos gan ar dārzeņiem, gan pie gaļas un pastas. Arī aukstās dip mērces izdodas krēmīgas un garšo

lieliski (papildini tās vēl arī ar sīpolu, ķiploku, ķiploku ziedkātu vai puravu pulveri pēc vēlēšanās) kopā ar svaigiem

kraukšķīgiem dārzeņiem.

Ar kabaču pulveri varam aizstāt miltus arī citās receptēs – pankūkām, dārzeņu pankūkām, dārzeņu plācenīšiem,

kotletītēm, sautējumiem. Arī citiem dārzeņu ēdieniem, krekeriem, cepumiņiem vai maizei vari pievienot kabaču

pulveri, jo miltu izstrādājumos daļu miltu varam aizstāt ar kabaču pulveri.

Kabaču pulvera maigais un salīdzinoši saldais aromāts un neitrālā garša tā vien aicina to pievienot pat tādiem

desertiem kā panna cotta, ko pasniedz kopā ar kādu maigu augļu (piemēram, mango) vai ogu mērci.


3,00€
Bez nodokļa: 2,48€
  • Pieejamība: Pieejams
  • Kods: Kabaču pulveris
  • Svars: 60.00g

Šis produkts izmantots receptē(s).

15 Sep Ķirbju siera vafeles
Ilze Lipska 0 64
Ķirbju siera vafelēm būs nepieciešams kāds miltains ķirbis (ideāli kabocha vai buttercup), to sarīvē, uz +-300g ķirbi vajadzēs klāt 2 olas, ēdamkaroti pesto, 100g sieru, kādas garšvielas, var pievienot ķimenes, paprikas pulveri, sīpolu vai ķiploku pu..
Mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu mājaslapas darbību, personalizētu saturu un analizētu datu plūsmu. Noklikšķiniet zemāk, lai piekristu sīkdatņu izmantošanai tīmeklī. Ja vēlaties iepazīties ar sīkdatņu politiku vai atsaukt savu piekrišanu visām vai dažām no sīkdatnēm, lūdzu, skatiet sīkdatņu politiku.