15 Sep
Rakstu ievietoja
0 Comment(s)
1157 View(s)
Pamatnei: 200g miltu sajauc kopā ar 2 ēdamkarotēm cukuru, šķipsnu sāls. Iestrādā tajos 100g aukstu sviestu, pievieno 1 olu un samīca mīklu. Miltiem var pievienot arī ķirbju vai topinambūru pulverus. Ieliek uz kādu laiku ledusskapī, lai mīkla stingrāka un vieglāk izklāt.
Pildījuma krēmam samaļ mandeles 4 ēdamkarotes (iegūtā masa), pievieno 50g sviestu, 1 olu, pāris ēdamkarotes cukuru un pāris ēdamkarotes miltu, samaisa visu kopā.
Uz pannas izklāj mīklu plānā kārtā (apļa formā) virsū smērē krēmu (atstājot malas brīvas), un kārto sezonas augļus. Mums šoreiz bumbieri un mellenes. Tad atliek uzlocīt mīklas maliņas uz augšu, apbārstīt tās ar cukuru un uz +-25 minūtēm likt cepeškrāsnī.