02 Mar
Rakstu ievietoja
0 Comment(s)
2959 View(s)
Spirdzinoši un atsvaidzinoši salāti, kur neviena sastāvdaļa nav akmenī cirsta, jo mana versija - tas, kas mājās bija atlicis, un akcents te ir uz kressalātu mērci, kas tiešām ideāli iet kopā gan ar salātiem, gan ar putnu gaļu.
Salātiem:
Vistas fileja (to ierīvējam ar garšvielām), nedaudz eļļu, sāli, saspiestu ķiploku, ietinam folijā un izcepam)
Lapu salāti
avokado
selerijas kāts
Mērcei:
trauciņš ar kressalātiem
olīveļļa
ķiploks
kaperi
sāls, ja nepieciešams, bet iesaku pamēģināt bez, kressalātu pikantums kompensē sāls klātbūtni.
Salātlapas saplucinam uz šķīvja, pievienojam gabaliņos sagrieztu selerijas kātu, avokado un vistas filejas šķēles. Mērcei - kressalātus sablendē ar eļļu, ķiploku, kaperiem, un pārlej pāri salātiem.
Salātiem:
Vistas fileja (to ierīvējam ar garšvielām), nedaudz eļļu, sāli, saspiestu ķiploku, ietinam folijā un izcepam)
Lapu salāti
avokado
selerijas kāts
Mērcei:
trauciņš ar kressalātiem
olīveļļa
ķiploks
kaperi
sāls, ja nepieciešams, bet iesaku pamēģināt bez, kressalātu pikantums kompensē sāls klātbūtni.
Salātlapas saplucinam uz šķīvja, pievienojam gabaliņos sagrieztu selerijas kātu, avokado un vistas filejas šķēles. Mērcei - kressalātus sablendē ar eļļu, ķiploku, kaperiem, un pārlej pāri salātiem.